Ingrijire si supraveghere pentru batrani in Constanta. Contactati-ne

Ingrijire batrani pe termen lung

Casa Parinteasca ofera servicii de ingrijire pe termen lung

Cazarea intr-un camin batrani este o schimbare importanta atat in viata ta, cat si in cea a seniorului. Casa Parinteasca este un centru premium pentru ingrijirea celor varstnici. Beneficiem de o echipa profesionista care este pregatita sa le ofere locatarilor cele mai bune conditii.

Odata cu inaintarea in varsta intampinam si diverse schimbari semnificative. Avem din ce in ce mai multa nevoie de ingrijirea si ajutorul celor din jur. Centru batrani este special gandit pentru imbunatatirea calitatii vietii seniorilor.

Fiecare senior are parte de un program special conceput sa-i satisfaca nevoile si dorintele. In functie de consultatiile medicale periodice si programul varstnicului va fi modificat. Astfel, sanatatea si bunastarea locatarilor nostri este pusa pe locul intai.

ingrijire-batrani-pe-termen-lung-constanta

De ce sa optezi pentru centrul Casa Parinteasca?

  • Echipa profesionista - Beneficiem de personal dedicat si experimentat in domeniu. Medicii specialisti, asistentele si infirmierele stau la dispozitia seniorilor. De asmenea, supravegherea permanenta este foarte importanta. Astfel, prevenim situatiile neprevazute ce pot aparea.

  • Mediu placut - Locatarii au parte de ingrijiri premium si pot socializa cu persoane de varste apropiate. Am pregatit diverse locatii special pentru astfel de activitati. De asemenea, curtea proprie le permite sa iasa la plimbare si sa se relaxeze in aer liber. Te asteptam la adresa noastra sa descoperi caminul! Strada T2, numarul 100E, Navodari, judetul Constanta.

  • Pret accesibil - Ti-am pregatit un pret conform calitatii serviciilor oferite. Asadar, oferim un pret de cazare in valoarea de 3000 ron pentru persoanele care nu necesita ingrijiri speciale. Cat despre cele ce necesita, pretul este de 3300 ron.

de-ce-sa-optezi-pentru-centrul-Casa-Parinteasca
care-sunt-principalele-activitati-oferite-de-caminul-de-batrani

Care sunt principalele activitati oferite de camin batrani?

Un camin batrani reprezinta locul unde seniorii isi pot petrece cea mai frumoasa perioada a batranetii. Activitatile gandite le vor permite sa se simta bine si sa aiba grija de sanatatea lor. Asadar, ce le este pus la dispozitie pensionarilor?

Administrarea medicamentelor - Personalul nostru se va ocupa special, iar medicamentatia prescrisa va fi administrata la ore fixe. De asemenea, medicii specialisti se vor ocupa de analize periodice, iar medicamentatia si programul vor fi actualizate constant. Asadar, locatarii vor avea parte de cel mai benefic program zilnic.

Activitati in aer liber - Fie ca este vorba de plimbari sau de practicarea activitatilor fizice, varstnicii vor fi supravegheati si ajutati. Miscarea aduce o multitudine de beneficii persoanelor de varste inaintate. De la imbunatatirea functiilor inimii pana la scaderea riscului anumitor afectiuni, precum osteoporoza. De asemenea, ele reprezinta o sansa ideala pentru socializare. Seniorii se pot plimba si solizaliza in curtea prevazuta de centru batrani.

Planificarea numitor excursii sau evenimente speciale - Seniorul cu siguranta va petrece o perioada interesanta si plina de activitati intr-un camin batrani. Ocazional sunt planificare anumite excursii potrivite varstei. De asemenea, pot fi planificate anumite evenimente si in cadrul centrului.

Pensionarea reprezinta pentru multi o frica. Ea reprezinta momentul inceperii unei vieti plictisitoare si sedentare. Caminele pentru batrani sunt special concepute sa demonstreze contrariul! Te poti distra si poti petrece timp de calitate impreuna cu personalul si locatarii.

Medicii, asistentele si infirmierii nostri sunt oameni empatici si sociabili care ii vor ajuta pe seniori sa se acomodeze. Asadar, te poti simti ca acasa la centrul Casa Parinteasca!

Aveti nevoie de asistenta?

Sunteti in cautarea unui camin de batrani in Constanta?