Ingrijire si supraveghere pentru batrani in Constanta. Contactati-ne

Servicii camin de batrani Constanta

Serviciile generale pe care le ofera caminul nostru

Cazare - Centrul pentru seniori are o capacitate de 40 de locuri. Punem la dispozitie 15 camere de 2 sau de 3 persoane, iar selectarea se poate face in functie de preferinte. Camerele prezinta urmatoarele dotari de care varstnicii se pot bucura: baie proprie, TV, internet, frigider si balcon. De asemenea, dispunem de bucatarie, sala de mese, sala de relaxare, foisor si curte proprie. Astfel, seniorul are o multitudine de variante unde isi poate petrece timpul si poate socializa.

Igiena generala - Personalul nostru este pregatit sa le ofere cele mai bune conditii membrilor cazati. Printre serviciile de igiena personala se numara baia, tunsul, taiatul unghiilor. Asadar, poti fi sigur de bunastarea locatarilor din centrul pentru batrani Casa Parinteasca.

Supraveghere - Atat personalul, cat si camerele video, asigura supravegherea si siguranta persoanelor cazate in camin batrani. Astfel, situatiile urgente vor fi semnalate intr-un mod rapid si facil.

Servicii medicale incluse - Seniorii vor beneficia de consultatii medicale periodice, iar starea de sanatate le va fi monitorizata indeaproape. Astfel, programul le va fi adaptat in functie de nevoi.

Servicii la cerere recomandate - Fiecare persoana in parte are diferite dorinte si nevoi. Centru batrani premium va avea grija sa le indeplineasca. Meniul poate fi adaptat in functie de regimul recomandat de catre medic. De asemenea, seniorii vor fi ajutati in practicarea anumitor exercitii fizice indicate.

Ce va oferim

Servicii de ingrijire batrani

Ne dorim sa imbunatatim semnificativ calitatea vietii, tocmai de aceea le punem la dispozitie varstnicilor servicii de ingrijire pe termen lung.

Dispunem de medici specialisti care sa se ocupe de ingrijirea atenta a celor care sufera de afectiuni neurodegenerative precum Alzheimer sau Parkinson.

Pe langa activitatile propriu-zise de ingrijire, ne ocupam si de asigurarea unei stari constante de bine. Batranii au nevoie de atentie, iubire neconditionata si siguranta.

Casa Parinteasca

Azil batrani - De ce servicii pot beneficia seniorii?

Cauti un camin batrani potrivit pentru persoanele dragi din viata ta ajunse la o varsta inaintata? Casa Parinteasca ofera seniorilor cazati servicii premium de ingrijire. Personalul lucreaza cu profesionalism si dedicare, astfel varstnicii se vor bucura de un mediu placut.

Aveti nevoie de asistenta?

Sunteti in cautarea unui camin de batrani in Constanta?