Ingrijire si supraveghere pentru batrani in Constanta. Contactati-ne

Ingrijire boli neurologice batrani

Centru batrani - Informatii utile despre tratarea bolilor neurologice

Selectarea unui centru batrani ideal devine mai complicata atunci cand intervin si diverse afectiuni neurologice in discutie. Trebuie sa te informezi atent in legatura cu mediul in care parintele sau bunicul tau urmeaza sa fie ingrijit. La Casa Parinteasca oferim servicii premium atat batranilor care nu necesita ingrijiri speciale, cat si celor care necesita.

Dispunem de o echipa profesionista si experimentata in domeniul ingrijirii varstnicilor. De asemenea, medicii specialisti se vor ocupa de consultatiile periodice ale locatarilor. In functie de rezultate se vor stabili si programe unice pentru fiecare persoana in parte. Astfel, calitatea vietii seniorilor se va imbunatati semnificativ, iar sanatatea le va fi intretinuta.

Compasiunea este cea mai importanta calitate a personalului nostru. Suntem pregatiti sa ajutam in orice situatie ar putea interveni. Persoanele dragi tie vor fi ajutate sa-si indeplineasca sarcinile pe care nu le mai pot savarsi de unii singuri.

Aparitie si dezvoltarea afectiunilor neurologice poate sa reprezinte un soc pentru familie. Multi nu stiu cum sa gestioneze anumite situatii, asadar un camin batrani ar putea deveni locuinta ideala. Locatarii centrului nostru sunt supravegheati in continuu si le este pus la dispozitie ajutor permanent. Astfel, asiguram siguranta si bunastarea celor inaintati in varsta.

Medicatia adecvata este obligatorie pentru stoparea evolutiei afectiunilor. Asadar, personalul nostru va avea grija de administrarea prescriptiei medicale potrivite cu regularitate. Nu mai trebuie sa porti grija seniorului ca ar putea uita sa se trateze!

De asemenea, mediul centrului Casa Parinteasca este unul placut si sigur. Varstnicii pot participa la diferite activitati si pot socializa cu locatarii caminului. Oferim conditii de cazare calitative si locuri special amenajate pentru relaxarea in interior sau in exterior.

informatii-utile-despre-tratarea-bolilor-neurologice

Cazarea persoanelor cu boli neurologice intr-un centru de batrani

Este important sa constientizam gravitatea afectiunii si sa ne dam seama cand nu mai suntem capabili sa oferim seniorului ajutorul necesar. Suferinzii au nevoie de atentie si ajutor special. Un stadiu avansat al bolii ii poate impiedica sa desfasoare chiar si activitati de zi cu zi de unii singuri.

De ce este importanta cazarea persoanelor care sufera de boli neurologice?

  • Incetinirea evolutiei - Medicamentatia adecvata si un program zilnic bine stabilit poate incetini semnificativ evolutia bolii. Personalul specializat si conditiile oferite ii vor asigura seniorului o batranete placuta.

  • Ajutor specializat - Medicii, asistentele si infirmierele noastre stau la dispozitia locatarilor in orice moment al zilei. De asemenea, varstnicul va fi ajutat sa duca la bun sfarsit anumite activitati daca nu o mai poate face singur.

  • Prevenirea diverselor accidente - Varsta inaintata este si perioada in care pana si cel mai mic accident poate afecta. Asadar, prin supraveghere permanenta incercam sa prevenim aparitia unor intamplari neplacute.

  • Garantarea sigurantei varstnicului - Personalul va asigura siguranta si bunastarea tuturor locatarilor caminului Casa Parinteasca. Este un factor foarte important, mai ales pentru varstnicii ce sufera de pierderi de memorie. Ei pot uita unde locuiesc, asadar cazarea intr-un centru batrani este indicata.

  • Cresterea calitatii vietii - Aparitia bolilor neurologice nu reprezinta si finalul unei vieti fericite si linistite. Un program echilibrat si medicamentatia potrivita contribuie la pastrarea unei calitati a vietii crescute. Daca nu dispui de timp suficient, atunci camin batrani vine in ajutor tau si a celor dragi ajunsi la batranete.

de-ce-este-importanta-cazarea-persoanelor-care-sufera-de-boli-neurologice
cazarea-persoanelor-cu-boli-neurologice-intr-un-centru-de-batrani

Ofera-le seniorilor din viata ta cel mai bun trai cu putinta!

Aveti nevoie de asistenta?

Sunteti in cautarea unui camin de batrani in Constanta?