Ingrijire si supraveghere pentru batrani in Constanta. Contactati-ne

Centru batrani - Despre ingrijirea paliativa

Cazarea intr-un centru batrani premium vine la pachet si cu servicii de ingrijire paliativa. La Casa Parinteasca bunastarea si calitatea vietii locatarilor centrului sunt puse pe locul intai. Personalul se asigura de crearea unui ambient propice socializarii si care determina o stare de bine. Ingrijirea paliativa este recomandata tuturor seniorilor ce locuiesc intr-un centru specializat pentru ingrijiri sau nu.

despre-ingrijirea-paliativa

Ce includ serviciile de ingrijire paliativa?

  • Asistenta si supraveghere 24/24 - Medicii, asistentele si infirmierele le vor oferi seniorilor asistenta permanenta si se vor asigura de bunastarea lor. De asemenea, personalul si camerele de securitate garanteaza supravegherea si prevenirea diverselor situatii de urgenta. Asadar, camin batrani este alternativa ideala pentru familiile ce nu dispun de timp si resurse suficiente pentru ingrijirea varstnicilor.

  • Program personalizat - Fiecarui senior in parte i se va intocmi un program in functie de nevoi si dorinte. Astfel, vor fi productivi si vor avea o viata organizata.

  • Mese proaspete si sanatoase - Centru batrani Casa Parinteasca dispune si de o bucatarie proprie unde prepara mesele pentru locatari. Seniorii au parte de trei mese pe zi, iar felurile de mancare pot fi concepute in functie de anumite cerinte. Asadar, daca varstnicul urmeaza o dieta speciala sau este vegetarian, personalul nostru este pregatit.

  • Cazare premium - In incinta caminului puteti regasi diverse facilitati si locuri special amenajate pentru ce in varsta. Asadar, le vor fi puse la dispozitie o multitudine de spatii de recreere interioare si exterioare.

  • Consiliere - Personalul calificat se va asigura de bunastarea psihica a locatarilor ce se poate degrada in timp din diverse cauze. Este recomandat mai ales persoanelor ce sufera de boli incurabile si considera ca nu mai este nimic de facut.

ce-includ-serviciile-de-ingrijire-paliativa
avantajele-oferite-de-centru-batrani-ce-ofera-ingrijire-paliativa

Avantajele oferite de centru batrani ce ofera ingrijire paliativa

Ingrijirea de tip paliativ aduce cu sine si anumite avantaje pentru locatarii unui camin pentru batrani. Comportamentul personalului este unui dintre cele mai importante elemente. Echipa Casa Parinteasca are in componenta persoane empatice, pregatite sa-i ajute pe seniori oricand e nevoie.

Ce avantaje ofera ingrijirea paliativa?

Creste calitatea vietii - Prin crearea unui program fix si oferirea unui mediu placut, locatarii unui camin batrani vor avea parte de o calitate a vietii crescute. Zilele vor fi productive, iar sedentarismul va fi evitat.

Impiedica aparitia singuratatii cronice si depresiei - Singuratatea si chiar depresia sunt foarte comune in randul persoanelor de varste inaintate. De aceea, este recomandata cazarea intr-un centru specializat. Astfel, seniorii vor avea parte de atentia si ajutorul de care au nevoie. De asemenea, vor avea sansa sa cunoasca persoane de varste apropiate cu care sa-si impartaseasca experientele.

Promoveaza mentalitatea de tipul "Intotdeauna se mai poate face ceva" - Descoperirea unei afectiuni incurabile reprezinta un soc atat pentru varstnic, cat si pentru familia lui. De cele mai multe ori suferinzii isi pierd speranta si considera ca viata s-a incheiat in momentul descoperirii bolii. Serviciile de ingrijire paliativa ii motiveaza pe seniori sa traiasca o viata activa chiar si cu o afectiune incurabila. Personalul este specializat sa aduca zambetul pe buze si starea de bine si ii invata pe varstnici sa priveasca partea plina a paharului.

Asadar, opteaza pentru un centru batrani care ofera servicii de ingrijire paliativa. Astfel, te poti asigura ca persoanele dragi vor avea la dispozitie ajutorul de care ar putea avea nevoie.

Aveti nevoie de asistenta?

Sunteti in cautarea unui camin de batrani in Constanta?