Ingrijire si supraveghere pentru batrani in Constanta. Contactati-ne

Preturi camin de batrani Constanta

Tarife servicii de ingrijire batrani Constanta - Casa Parinteasca


Reducere de 5% din pretul final pentru primii 10 rezidenti!

Seniorii ajung la varsta la care nu isi mai pot indeplini singuri sarcinile de zi cu zi. Atunci este timpul sa iei in considerare un camin batrani. Serviciile oferite ii vor ajuta pe cei dragi tie sa aiba parte de o batranete placuta si linistita. Cand este recomandat sa-ti cazezi parintii sau bunicii intr-un centru specializat?

Preturi incepand de la 3000 lei in functie de necesitatea si tipul de ingrijire oferit fiecarui rezident.

Daca nu dispui de timp suficient pentru a-i acorda ingrijirile de care are nevoie. Varstnicii trebuie ajutati si sprijiniti, iar de multe ori suntem prea ocupati cu slujba si cresterea copiilor. De asemenea, distanta poate reprezenta un alt impediment. Asadar, centru batrani este o solutie ce avantajeaza pe toata lumea.

preturi-camin-de-batrani-Constanta
tarife-servicii-de-ingrijire-batrani-Constanta

Beneficii oferite de azilul de batrani Casa Parinteasca

Daca seniorul prezinta nevoi speciale de care doar specialistii se pot ocupa. Afectiunile batranetii afecteaza calitatea vietii si ii poate face sa devina dependenti de ajutorul celor din jur. Personalul calificat al centrului este pregatit sa aiba grija de varstnici. Astfel, te poti asigura ca persoanele dragi tie au parte de tratamentul potrivit afectiunii. Daca prezinta singuratate cronica. Este intalnita mai ales in urma pierderii partenerului de viata. La o varsta inaintata seniorul are nevoie de persoane cu care sa socializeze si sa rezoneze. De aceea, locatarii unui camin batrani sunt cei mai potriviti parteneri de conversatie. Ofera-le persoanelor dragi din viata ta ajunse la varsta pensionarii o batranete placuta! Ia in considerare cazarea intr-un camin cu servicii premium care ii poate oferi cele mai bune ingrijiri seniorului. Nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe detalii! Casa Parinteasca poate deveni urmatoarea locuinta a parintelui tau!

  • 40 de locuri cu dotari moderne, care benefiaza de cazare, igiena generala, supraveghere, servicii medicale incluse, servicii la cerere recomandate.
  • Dispunem de 15 camere cu bai proprii, camera de 2 sau 3 locuri, tv, internet, frigider in camera, camere balcoane, sala de mese, bucatarie proprie, sala de relaxare, foisor, curte proprie
  • Personal medical permanent: medic specialist, asistente si infirmiere cu experienta in ingrijirea persoanelor varstnice.
Aveti nevoie de asistenta?

Sunteti in cautarea unui camin de batrani in Constanta?